Termeni si conditii

Acest site este proprietatea Orange Dots SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Fetesti nr. 40A, CIF: RO 43190227, J40/13509/2020

Date de contact: contact@orangedots.ro sau la telefon: 0765 430 849

Ultima modificare a acestui document: 11/01/2021

Toate drepturile rezervate

Orange Dots SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului OrangeDots.ro, asupra denumirii, logo-ului, designului, in general asupra intregului continut al acestuia.

Generale

Inscrierea pe siteul OrangeDots.ro este gratuita.

Utilizatorul are obligatia sa acceseze si sa utilizeze site-ul conform practicilor in domeniu, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara a produce vreun prejudiciu Orange Dots SRL.

Orice eventuale dispute se vor solutiona pe cale amiabila direct ori prin mediere iar daca partile nu ajung la niciun acord, litigiul se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

Prin efectuarea unei comenzi va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile enunțate în această pagină.

Produse

Produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei in vigoare si ambalate conform imaginilor de pe site. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Produsele comercializate pe acest site pot avea efecte benefice asupra starii dvs de sanatate. Cu toate acestea, scopul informatiilor despre produsele din site este unul exclusiv informativ si nu substituie prescriptiile sau sfaturile medicului. Daca suferiti de o afectiune medicala si apreciati ca vreunul dintre ingredientele sau produsele achizitionate pot inrautati boala sau genera efecte nedorite, cereti sfatul medicului mai inainte de a le consuma.

Disponibilitatea produselor de pe acest site si preturile acestora se actualizeaza periodic. Preturile afisate includ TVA.

Comenzi

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare.

Orange Dots isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie de pe site, inclusiv cu privire la preturi. Daca in momentul in care se face comanda unui produs pretul acestuia nu corespunde cu cel afisat, veti fi informat cu privire la acest aspect. Daca exista diferente intre pretul real si cel afisat, procesarea comenzii se va face doar dupa obtinerea acordului expres al clientului.

Termenul de livrare

Termenul de livrare este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Totusi, in perioade aglomerate și / sau sarbatori religioase (ex. Paste, Craciun) sau in perioade de mari reduceri comerciale (ex. Black Friday) livrarea comenzii poate dura intre 3-7 zile lucratoare.

Metoda de livrare

Metoda de livrare a produselor este prin colet iar expedierea se face prin platforma de curierat Allpacka. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si complete de livrare si de a receptiona coletul direct sau prin reprezentanti. Nu ne asumam responabilitatea livrarii comenzilor in situatia comunicarii unor adrese incorecte sau incomplete. Costul livrarii este afisat in ultima etapa a plasarii comenzii. Pentru comenzi unice al caror cost depaseste suma de 200 lei, livrarea este gratuita.

Daune la transport

Orange Dots isi asuma responsabilitatea pentru transportul efectuat, iar in cazul in care integritatea unuia sau mai multor produse este afectata pe durata transportului, acesta/ea vor fi retrimise gratuit, in maxim 48 de ore. In acest sens, clientului ii revine obligatia de a verifica starea coletului in prezenta curierului iar in cazul in care continutul este deteriorat, sa transmita fotografii concludente catre Orange Dots, sa obtina confirmarea scrisa din partea curierului că marfurile au fost livrate in stare de avarie si sa solicite acestuia intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor.

Cum faci plata ?

Plata se poate face la primirea coletului in sistem ramburs, prin transfer bancar sau cel mai simplu, online cu cardul. In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 24-48h) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

Anulare comenzi

Anularea comenzilor se poate face prin e-mail sau telefonic insa este posibila doar daca acestea nu au fost deja expediate.

Potrivit OUG nr.34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor privind livrarea precum si a celor privind diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Conform aceluiasi act normativ, sunt exceptate de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, sau produsele ce au fost făcute „pe comandă” special pentru utilizator.

Pentru evitarea oricărui dubiu, produsele comandate de la Orange Dots SRL nu pot fi returnate. În schimb, dacă nu ai fost mulțumit de calitatea lor, te rugăm sa ne scrii un email și putem discuta despre o returnare completă a sumei achitate.

Intentia de returnare a unui produs va fi comunicata Orange Dots SRL prin oricare din urmatoarele: e-mail, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, telefon, Whatsapp, sau prin orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract.

Politica De Confidențialitate Și Protecție A Vieții Private

Acest site este proprietatea Orange Dots SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Fetesti nr. 40A, CIF: RO 43190227, J40/13509/2020

Date de contact: contact@orangedots.ro sau la telefon: 0765 430 849

Ultima modificare a acestui document: 23/02/2021

1. Termeni

 • „Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal”, RGPD” – Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE
 • „Date cu caracter personal”, „DCP” – orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale
 • „Prelucrare” – orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea
 • „Restricționarea prelucrării” – marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora
 • „Operator”ORANGE DOTS S.R.L., societate română cu sediul în București, Sectorul 3, Strada Fetești, Nr. 40A, Mansarda, Ap. 17, înregistrată în Registrul Comerțului cu nr. J40/13509/2020, CIF 43190227
 • „Autoritate” – Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

2. Introducere

ORANGE DOTS S.R.L., în calitatea sa de operator, prelucrează datele cu caracter personal ale clienților, angajaților, partenerilor și altor persoane care interacționează cu compania și/sau sunt antrenate în relații contractuale.

Prezenta politică descrie modul în care DCP trebuie prelucrate, în conformitate cu RGPD, principiile de prelucrare a DCP, precum și drepturile și obligațiile angajaților implicați în procesul de prelucrare a DCP.

ORANGE DOTS S.R.L. nu operează transferuri de DCP către țări terțe sau organizații internaționale.

3. Obiective

 • Conformitatea cu RGPD și bunele practici în materie de protecția DCP;
 • Protecția drepturilor persoanelor vizate (clienților, angajaților, partenerilor etc);
 • Transparența privind modul în care sunt protejate DCP;
 • Protecția împotriva riscurilor de încălcare a securității DCP.

4. Aplicabilitate

Prezenta politică se aplică:

 • Conducerii ORANGE DOTS S.R.L.;
 • Tuturor angajaților ORANGE DOTS S.R.L.;
 • Voluntarilor și persoanelor ce își desfășoară stagiul de practică în cadrul ORANGE DOTS S.R.L.;
 • Tuturor persoanelor cu care ORANGE DOTS S.R.L. se află în relații contractuale.

5. Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt:

 • Prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată;
 • Colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
 • Adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate;
 • Exacte și actualizate în termen;
 • Păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele;
 • Prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

6. Tipuri de date cu caracter personal prelucrate

ORANGE DOTS S.R.L. prelucrează, în principal, dar fără a se limita la, următoarele tipuri de date:

 • Nume
 • Prenume
 • E-mail
 • Adresă
 • Număr de telefon

7. Temeiul juridic al prelucrării

În principal, la nivelul ORANGE DOTS S.R.L., se realizează operațiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal ale clienților și angajaților. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale clienților are la baza executarea contractului de vânzare a bunurilor comandate de acesta.

Prelucrarea datelor angajaților are loc în baza obligațiilor legale stabilite în legislația muncii. Astfel că, în vederea angajării și a desfășurării ulterioare a relațiilor de muncă se folosesc: CV, CIM, Fișa postului, Dosar angajare (cazier, permis de conducere, certificat de naștere, diplomă de BAC), Fluturași de salariu, Tichete de masă, foi de parcurs, Ordine de deplasare, platforme de recrutare.

În scop de marketing, ORANGE DOTS S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal prin intermediul site-ului orangedots.ro. De asemenea, ORANGE DOTS S.R.L. are o pagină pe platforma Facebook.

8. Responsabilități

Fiecare angajat al ORANGE DOTS S.R.L. este responsabil, în conformitate cu atribuțiile sale, de protecția DCP. Mai mult decât atât, următoarele persoane comportă atribuții specifice:

 • Conducerea – este responsabilă pentru asigurarea faptului că ORANGE DOTS S.R.L. îndeplinește obligațiile în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal prevăzute de RGPD.
 • Persoana cu atribuții în domeniul protecției datelor are următoarele sarcini:
  • Informarea și consilierea operatorului precum și a angajaților care se ocupă de prelucrare cu privire la obligațiile care le revin în temeiul RGPD;
  • Informarea în timp util a Conducerii privind toate aspectele ce țin de protecția datelor (de ex: riscuri);
  • Actualizarea periodică a procedurilor și politicilor de protecție a DCP;
  • Inițierea și monitorizarea instruirii angajaților în domeniul protecției DCP;
  • Furnizarea de consiliere la cerere în ceea ce privește evaluarea impactului asupra protecției datelor și monitorizarea funcționării acesteia;
  • Cooperarea cu ANSPDCP; punct de contact privind aspectele legate de prelucrare;
  • Soluționarea cererilor persoanelor vizate, atunci când acestea se referă la exercitarea unui drept prevăzut de RGPD.

9. Drepturile persoanei vizate și modalitatea de exercitare a acestor drepturi

Orice persoană vizată își poate exercita următoarele drepturi, așa cum sunt prevăzute de către RGPD:

 • Dreptul de acces -Dreptul de rectificare – Dreptul la ștergere -Dreptul la restricționarea prelucrării
 • Dreptul la portabilitate – Dreptul la opoziție a prelucrării – Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri

10. Transparența informațiilor

ORANGE DOTS S.R.L. urmărește scopul ca toate persoanele vizate să fie informate despre faptul că DCP ale acestora sunt prelucrate și că acestea sunt conștiente de:

 • Modul și tipul de date prelucrate;
 • Scopurile prelucrării;
 • Modul de exercitare a drepturilor în legătură cu prelucrarea.

În acest sens, precum și în vederea respectării obligațiilor prevăzute de RGPD, ORANGE DOTS S.R.L. a desemnat o persoană cu atribuții în domeniul protecției datelor, care poate fi contactată la adresa de e-mail: contact@orangedots.ro

Contact

Fie că e o întrebare sau o propunere, ne place să citim corespondența.

INFORMAȚII CONTACT

0765 430 849

contact@orangedots.ro

 

ANPC

Trimite un mesaj
Multumim. Mesajul a fost transmis cu succes.
A aparut o eroare. Va rugam sa incercati din nou mai tariziu.